#top-menu .sub-menu .menu-item a { font-size: 10px; }

Yoga

Yoga i Gårslev vil være inspireret af flere yogagrene, de fleste øvelser (asana) og tilgangen stammer fra Ashtanga og Hatha yoga. Yoga er fysiske og mentale øvelser, der fokuserer på, at du kan være til stede i nuet.
Der vil være fokus på at skabe balance i krop og sind og på at opbygge styrke og smidighed gennem øvelserne. Ingen nybegynder kan udføre alle øvelserne fra første færd og her er det gode ved yoga, at man så bare laver øvelserne, så godt man kan.
Yoga virker afstressende og de fysiske øvelser kan afhjælpe skavanker lige fra ondt i ryggen og hovedpine til fordøjelsesproblemer og søvnbesvær.
Når du træner yoga, forgår det i fred og ro, og du ”tvinges” til at koncentrere dig om hver enkelt øvelser. Derfor er en anden af fordelene ved yoga, at du får stresset af, og samtidig forbedret koncentrationsevnen og styrket din mentale balance.
Der arbejdes meget med smidighed i yoga, men uanset hvor stiv og usmidig du er blevet, vil du opdage, at smidigheden vender tilbage til kroppen.
Vi laver forskellige øvelser, der til tider kan opleves intense, der laves flows (små serier af stillinger), hvor kroppen bevæges igennem.
Medbring din måtte og et tæppe, så er du klar til yoga.

 

               Marianne Nielsen