#top-menu .sub-menu .menu-item a { font-size: 10px; }

Vores sponsorer

Fitness for alle kampagnen

Kampagnen Fitness for alle sætter fokus på, hvordan der kan skabes inkluderende fitnesscentre, så mennesker med bevægelseshandicap kan få bedre muligheder for at være fysisk aktive.

Gårslev hallen er udpeget og støttet som 1 af 3 projekter i kampagnen Fitness for Alle og er det eneste projekt vest for Storebælt med en central placering i trekantsområdet. I tilknytning til Gårslev hallen bliver bygget et nyt fitnesscenter og cafemiljø, hvor særligt bevægelseshandicappede tilgodeses.

 

Bevica Fonden

Nyskabende motoriklandskab

Etablering af et nyskabende udendørs motoriklandskab, som skaber en helhed sammen de nye indendørs faciliteter og give mulighed for træning i fri luft. Vores vision er at nedbryde de barrierer, der afholder bevægelseshandicappede fra at være fysisk aktive og nytænke det traditionelle fitnesscenter, hvor der samtidig skabes et flow mellem udendørs og indendørs aktiviteter. Alle skal kunne dyrke fitness i Gårslev på lige vilkår, uanset om man er ung, gammel eller har et bevægelseshandicap. Vi arbejder for sund livsstil, livskvalitet og livsglæde.

 

 

Cold Stores Fond

Andre sponsorer

Erhvervs sponsorer