#top-menu .sub-menu .menu-item a { font-size: 10px; }

Gårslev Fitness

Fitness & Styrketræning

I Gårlev Fitness har vi et stort træningsareal med udstyr til kredsløbs- og styrketræning som appellerer til både unge og ældre. Vi vægter kvalitet højt og har derfor det bedste udstyr på markedet som er let at bruge.

Du kan træne når det passer dig og til hver en tid booke en ny instruktion af en af vores dygtige uddannede instruktører.

Få opdateret dit træningsprogram

Som medlem i Gårslev Fitness har du altid mulighed for at få lagt et nyt træningsprogram, hvis det gamle trænger til at blive opdateret. Alt du skal gøre er at booke en tid hos en af vores instruktører via nedenstående kalender. OBS. Du skal huske at ændre kategorien til “alle” for at se de ledige tider. For at tilmelde dig, skal du klikke på den ledige tid der passer dig og indtaste dit medlemsnummer og adgangskode.

Hvis du endnu ikke er medlem af Gårslev Fitness, skal du tilmelde dig via fanen “Bliv medlem” hvor du vil blive guidet gennem vores indmeldings-procedure. Du har altså ikke mulighed for at booke en instruktionstime via nedenstående kalender.

Opdatering af træningsprogram er først muligt efter opstartsperioden. Vi forventer, vi er klar til næste fase primo 2021.