#top-menu .sub-menu .menu-item a { font-size: 10px; }

Om os

Gårslev fitness blev stiftet i 2018.

Gårslev fitness er et foreningsbaseret fitnesscenter i Gårslevhallen. Gårslev hallen og Gårslev gymnastikforening ligger centralt placeret imellem Vejle og Fredericia i en lille landsby med ca. 1500 indbyggere.

Indtil 2018 var Gårslevhallen et sted hvor man kun kunne og dyrke de mere traditionelle idrætsgrene, men i 2018 blev grundstenen lagt for vores første parasport tilbud i klubbens historie.

I 2019 lancerede vi i samarbejde med Vejle kommune, Parasport Dammark og Elsass fonden, El-hockey på programmet, som et tilbud til bevægelseshandicappede børn/unge i vores forening og det blev en stor succes. Den 25. September 2020 tager vi endnu et skridt i den rigtige retning når vi holder officiel åbning efter en større om/tilbygning af Gårslev hallen.

Fremover vil det nemlig også være muligt at dyrke fitness i gårslevhallen, også selvom man er bevægelseshandicappet.

Fitness for alle

Gårslev Hallen er blevet udvalgt som et af tre pilotprojekter i ”Fitness for alle” kampagnen.

Vi har designet vores nye tilbygning i tæt samarbejde med arkitekterne fra Fitness for alle kampagnen. Derfor har vi i dag i en tilbygning, hvor der netop er taget hensyn til inklusion af mennesker med bevægelseshandicap.

Den fysiske indretning i fitnesscentre udelukker nemlig ofte mennesker med bevægelseshandicap fra at træne i vores foreninger, det vil vi gerne ændre på i Gårslev

I vores fitnesscenter kan man træne i maskiner som både kan bruges af mennesker med og uden bevægelseshandicap

Foreningernes instruktører er uddannet i at træne, vejlede og motivere mennesker med bevægelseshandicap.

Vores målsætning er at få endnu flere bevægelseshandicappede til at dyrke idræt og give dem en oplevelse af at idrætsforeningen også er et sted for dem

Gårslevhallen er et sted hvor man kan styrke sine sociale relationer og indgå i nye fællesskaber uden at blive udstillet og sygeliggjort. Vi har også stor fokus på at skabe et hyggeligt miljø, hvor alle føler sig velkomne.

”Fitness for alle” kampagnen

Kampagnes mål er at foreningsbaserede fitnesscentre skal gentænkes og så man kan tiltrække endnu flere bevægelseshandicappede.

Vi samarbejder med Anti Doping Danmark om et sundt og dopingfrit træningsmiljø