#top-menu .sub-menu .menu-item a { font-size: 10px; }

 Tilbud til fitness medlemmer

 Vi arbejder hele tiden på at tilbyde vores medlemmer et bredt udsnit af tilbud som kan være med til at styrke den mentale og fysiske sundhed.

 De tilbud du finder her er med eksterne trænere og konsulenter, men fælles for dem alle er at de afvikles i Gårslevhallen.

 Tilmelding og betaling foregår direkte med udbyderen af tilbuddet, husk at fortæl at du er medlem af Gårslevfitness, da det kan udløse en rabat.

 

Coretræning med Birgitte Sommer

Styrkelse af kroppens fundament, kerne og centerlinje.
Formål: Kernen og fundamentet skal være stærkt for at kunne bære kroppen livet igennem uden smerter. Denne form for kropstræning er unikt udviklet til at skabe større bevidsthed om god muskelbrug.

Indhold: Træningen fokuserer på varieret brug af kroppen og på styrkelse af skeletmuskulaturen. Den består af styrketræning og afspænding, bevidsthedstræning, balance og grounding.

Der vil hver gang være et tema, som vi tuner ind på med et ekstra fokus. Temaerne vil være ryg, skuldre, arme, nakke/hals, ansigt og hoved.

Udbytte: Alle kan være med. Der kræves hverken specifik indsigt, alder, smidighed eller styrke. Har du udfordringer i nogle af de nævnte kropsdele, kan undervisningen lindre eventuel smerte eller stivhed. Coretræningen vil ligeledes være en god basis for træning i fitnesscentrets maskiner. Derudover giver træningen den gode effekt, at koncentrationsevne og nærvær styrkes.

Som medlem får du 10% rabat på alle kurser

 

 

Kom til coretræning i Gårslev hallen

Hjælp til en sundere livsstil med Christina

Jeg hedder Christina og er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed.

For mig er det vigtig at det også er sjovt og rart at ændre livsstil og derfor er ingen fødevare forbudte. Det handler om den rette sammensætning af kulhydrat, protein, fedt og fibre og selvfølgelig at mængden passer til det energiforbrug man har i løbet af en dag.

Jeg har arbejdet med ernæring siden 2011 hvor jeg bl.a. har beskæftige mig med:

  • Kostvejledning ved overvægt, undervægt, diabetes, mave-tarm problemer og antiinflammatorisk kost
  • Livsstilshold for senhjerneskadet
  • Ernæringsundervisning
  • Kostforedrag
  • Ernæringsekspert på projekt ”aktive størrelser” for børn mellem 11-14 år

Når du starter i et forløb foretager vi en kostanalyse, hvor du selv har mulighed via internettet at følge med i dine kostvaner og betydning heraf. Med udgangspunkt i dit liv og dine ønsker planlægger vi et
kostforløb som passer til dig.

Jeg hjælper dig med at sætte realistiske mål, så du oplever succes med dit vægttab. Jeg sørger for rammerne så du på en sikker og sund måde når dine mål.

Prisen for et vægttabsforløb afhænger af dit udgangspunkt og dine mål som du kan læse mere om på min hjemmeside. Som medlem af Gårslev fitness får du 15% rabat på alle kostvejledninger og kostforløb.