#top-menu .sub-menu .menu-item a { font-size: 10px; }

Hit-Fit

 Hit-fit er den ultimative dansetime, for alle jer, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid…!

HitFit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock’n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, 90-ernes eurodance, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne, 10-erne og 20-erne. Alle de største hits fra de sidste otte årtier er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne!
En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top…. – det kan ikke undgåes…!!
Koreografierne er forholdsvis simple, så eleverne ikke behøver at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt elev at give den ekstra gas med det fysiske eller udføre flere detaljer af koreografien, ud fra deres egne fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle elever allerede ved den første undervisningsgang.

 

 

Maria Kramme-(Hit-Fit)